Hos edstrand finder du 2 typer håndlavede smykker:

 
Håndlavede sterlingsølvsmykker i enkle og rene linier;
udsavet, banket, loddet, slebet, fattet og poleret - alt er udført i hånden på eget værksted - ikke støbt i mange eksemplarer eller produceret i udlandet! Hvert smykke er helt unikt med sit eget udtryk.
edstrand.dk har siden 2017 været registreret hos Ædelmetalkontrollen med navnestempel (MED) samt lødighedsstempel for sterlingsølv (925)
 
Håndlavede smykker med udvalgte sten og perler, designet og sat sammen til smukke og anderledes smykker;
halskæder, armbånd og øreringe med store skønne sten. Der laves kun et eksemplar af hvert smykke, og alt er udført på eget værksted.
Halskæder og armbånd udelukkende bestående af store sten udgår, da fokus fremover er på de håndlavede sterlingsølvsmykker, samt enkle halskæder og armbånd i sølvkæde med få fine sten.
Du finder derfor udgåede halskæder/armbånd med store sten under "udgåede kollektioner".
 
 
Smykker med sten/perler fremstilles i naturmaterialer.
Derfor varierer hver enkelt sten/perle ofte i både størrelse og farve.
Dette er kun med til at understrege, at det er et unikt, håndlavet smykke man bærer og ikke et massefremtillet produkt - og så er det jo netop hele charmen ved et håndlavet smykke, at det ikke er fuldstændig "korrekt" i sit udtryk.
 
Hvert smykke er der kræset om.
Sten og perler lægges om og om igen og ligger ofte flere uger, inden det afgøres, at nu er det færdigt. Sterlingsølvsmykkerne saves op og loddes om, såfremt resultatet ikke lever op til mine forventninger.
Hvert smykke er som et lille kunstværk, der bestemt ikke er færdigt på nogle få timer, men som der skitseres, tænkes og funderes over, før det er færdigt.
 
 
De ædelsten der hovedsageligt benyttes er
Amazonit, apatit, chrysopras, flourit, karneol, kyanit, labradorit, opal, prehnit, samt turkis.
Herudover benyttes ferskvandsperler.
 
Smykkerne indeholder IKKE nikkel.
Alle priser er incl. 25% moms
 
Det anbefales at læse "smykkepleje"
 
 
COPYRIGHT/MaleneEdstrand
 
Der gøres opmærksom på, at kopiering af smykker og alt andet kunsthåndværk udført af Malene Edstrand, ikke er tilladt i følge Lov om ophavsret.
Ligeledes gøres der opmærksom på, at kopiering af billeder og tekst fra edstrands hjemmeside ikke er tilladt uden skriftlig tilladelse fra Malene Edstrand.
 
edstrand.dk / Malene Edstrand | Lillevangsvej 37, 3520 Farum - Registreret hos Ædelmetalkontrollen  | Tlf.: 2883 4078